Компанія ТОВ "Лізинг Інвест" взяла участь у виставці «Схід-Експо - 2019»

Компания ОООЛизинг Инвест приняла участие в выставке Схід Експо 2019

  Компанія ТОВ "Лізинг Інвест" взяла участь у виставці «Схід-Експо - 2019»

 

8-9 листопада 2019 року в Українському домі (м. Київ) відбулася бізнес-виставка «Схід-Експо – 2019», яка вже третій рік поспіль реалізується Програмою ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії, у партнерстві з Донецькою, Луганською та Запорізькою обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою, Торгово-промисловою палатою України.

8 листопада відбулася офіційна церемонія відкриття виставки, де з вітальними промовами виступили: Тарас Качка(Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Торговий представник України), Манал Фоуані (в.о. Постійної представниці ПРООН в Україні), Штефан Шльойнінг (Керівник сектору співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні), Такаші Курай (Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні), Міхал Гєргонь (Заступник Глави місії Посольства Республіки Польща в Україні), Ігор Мороз (Перший заступник голови Донецької обласної державної адміністрації) та Сергій Гайдай (Голова Луганської обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації).

Центральною подією «Схід-Експо – 2019» стала виставка-презентація підприємств зі східних областей України, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів та клієнтів з інших регіонів України, країн ЄС та світу з метою встановлення нових ділових відносин.

Близько 200 компаній Донецької, Луганської та Запорізької областей презентували свою продукцію на виставкових стендах, в тому числі товари харчової промисловості, скла, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, IT-технології, 3D-принтери та інші. Також, під час виставки майстри та майстрині зі Сходу проводили майстер-класи з гончарства, вишивання, хенд-мейду та інших ремесел.

 

купити скло для теплиць

Наша презентація

Натисніть для перегляду

НОВИНИ

"Скляні рішення для ваших меблів" - у Лисичанську пройшов форум для меблярів

Мебельный форум в Лисичанске Лизинг Инвест

Детальніше...

Бажаєте бути в курсі про наші кращі пропозиції, акції та розпродажі?

Підпишіться на розсилку.

СОЦ. МЕРЕЖІ

КОНТАКТИ

 


моб.: +38(097)534-08-78

моб.: +38(050)789-72-28

email: leasing_ltd@ukr.net

ЯК ПРОЇХАТИ


Натисніть для переходу


вул. В.Сосюри 349, місто Лисичанськ, Луганська область.

Замовити зворотній дзвінок Надішліть нам свій номер телефону і ми Вам зателефонуємо!
Введіть ваше ім'я
Введіть ваш телефон
Дякуємо. Ми отримали ваш запит. Ми зв'яжемося з вами як можна швидше.
© 2024 l-i.com.ua